Det kanns sasom att det gar duktig forut jag och Sofia kungen var Tinderdejt. Vi dricker bars…

Det kanns sasom att det gar duktig forut jag och Sofia kungen var Tinderdejt. Vi dricker bars…

vi delar var karlek at litteratu samt vi blir bagge irriterade kvar sattet amerikaner tar overdriven omrade pa dansgolvet. Nar hon erbjuder ja nagon cigarrett, struntar sjalv ino grima jamna att avbryta blossa.

Aven fast detta inneha jag exakt ingen chans med henne, for var dejt befinner sig resultatet it e undersoknin. Sa vit hon kanner til befinner sig mi Josef Stalin.

Fem dagar tidigare

Det befinner si fantastiskt hur sa stav slags beteende heta personer kan undkomma tillsamman pa dejtingappar. Andock innefatta saken da har regeln samt sta nago itu de mest kanda diktatorerna fran 1900-talet? Jag funderar over det har medan sjalv undersoker nagon tandsticksask saso nagon kamrat kopte at mig inom Georgien, fodelseplatsen for saken da infor detta sovjetiska harskaren Josef Stalin, en hane saso enligt rykten skal tillverka sagt att “Ett bortgan ar nagon tragedi, nagon miljon bortgan befinner sig statistik.”

Kungen forena sidan fran asken befinner si Stalin avbildad sasom han ar ino historiebocker runt anlete, Tom of Finland-mustasch och tillbakaslickat har. Den andra sidan visar en ung, renrakad man tillsamman kolsvart kaluf inom nago hipsterfrilla. Han kunde antagligen besta killen bakanfo synthen inom e indieband fran mitten, skada det ar han befinner sig icke han befinner si saken da totalitara kommunisten som ung, proper upprorisk.

Darfor att fa ordning pa hurda vidstrack ditt yttr kan plocka de villi Tinder, registrerar mi undertecknad saso Josef, 27, pa appen Kostnad för Sydamerikanska-brudar.

Mig latsades vara en ung Josef Stalin gallande Tinder, sam det gick overraskande bra

Nej kan jag ej upptacka e romantiskt citat av Stalin for att smaksatta min imag. Han varenda mer huga itu att pladdra forsavitt doden ann angelagenheterna ino hjartat. Inom stallet manipulerar jag en avsnit ur en it hans anforande samt forandra “Hitlers kommer samt promenerar, skad Tyskland sam det tyska folket forblir” mo “Forhallandena kommer sam gar, andock karleken utgo”.

Stalins image satts vi ganska flinkt, skad att finna nagon dejt befinner si lite svarare. Postum 15 minuter tillats mi fullbordande kungen folk att botten up modera gallande och jag ager icke nagon enda tavling. Betyder det ha att ytterligar folk an sjalv insag ar bekanta med Stalins aldre dagar? Ar slagord som “FCK NZS” och “always antifascist” som mig inneha lagt mot inom uppsyn biogra ej tillrackliga darfor at gottgor?

Jag byter ordning kungen mina bilder och utokar mitt upptagningsomrade, skada har annu ingen tur. Mi greppar mitt bankkort sam betalar stav Tinder fordel. Forsena oppnar sjalv op grimas imag mot karla. Tillsammans mojligheten att avga oandliga “super-likes”, samt Stalins nyupptackta bisexualitet, promenerar det plotsligt forbattrin. I saken dar forsta timmen fryser grima telefon 15 ganger. De liten profilbilderna borjar svang-o ovan skarmen samt appen proklamerar “Grattis, n har en pur matchning!”

Jag letar postumt sann gubbe rat, n inneha inte ett skvatt att ga miste bortsett fran dina kedjor!” Han svarar “Vilka kedjor pratar ni om;)”

Mig syftar givetvis villi do kedjor saso de kapitalistiska krafterna inneha fangslat arbetarklassen med, skada inser att det ej befinner si nago bra raggningsreplik, odl sjalv kor villi “du kan erhalla bestamma varje mig amna bara dem;)” istallet.

Uppsyn inkorg befinner sig nu oversvammad bruten meddelanden. Mina matchingar kan sorteras i tre huvudgrupper. Forst fakunnig dumma – dom sasom overoser jag tillsamman komplimanger. Andra do saso blir alltmer skeptiska nar vi snackar. “mi insag ick att mig pratade med en diktator. Mig bor studer manniskors profiler mer noggrant,” sager nago. Tredje En sammansattning itu stalinister sam historieexperter. Tillsamman dessa persone kan sjalv obehindrat fortalja Lenins testamente samt pladdra forsavitt mordet gallande partirivalen Trotsky med handrackning fran ishacksemojin.

Kopiost ringa verkar storas itu det faktum att mig age antagit en tyranns identitet – minst befinner si det ingen som anser att do inneha gissel tillsammans det. Alex uppg, “sjalv skulle inte ha nagot emot att dividera en Gulag tillsamman dej;)”. So.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *